BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

Assalamualaikum..

Hari ni nak join segmen la.Selalu tak sempat.Seperti biasa segmen Ben Ashaari tapi kali ni BA dan Lyssa bergabung.


image


Persamaan ke dua-dua blog ini ialah,pada pandangan mata saya lah,ermm feed kat atas tu.Diaorang berjiran kan?.Lagi,diaorang rajin update.Tak macam saya yang pemalas.

Blog diaorang ni dah terlalu maju dah ke depan.Sapa tak kenal Lyssa Secret dan Ben Ashaari.Url blog diaorang pun dah hafal.


Done.
Klik  SINI untuk join.






28 ulasan:

  1. salam kenal..dari segmen yg sama..hee

    BalasPadam
  2. hyep ! salam kenal jugak dari segmen yg sama :) eyra tumpang iklan ?

    BalasPadam
  3. joining too ^^ betol ape yang akak cakap tuh ^_^

    BalasPadam
  4. singgah dr segmen sama...selamat berkenalan dr blog fendy

    BalasPadam
  5. knjungn bls kt cni dr sgmen sama n twus folo.. tmpg letak ikln 1x yew :)

    BalasPadam
  6. HEHEHE, ^__^ singgah jenguk rakan baru :D

    BalasPadam
  7. Yuhuuu! Arol datang terjah sini. Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :D

    # Kalau free, jom jenguk blog Arol!
    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    BalasPadam
  8. salam perkenalan dari syieda...syieda datang dr segment abg BEN n Lyssa..^_^

    jom ke blog syieda http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

    BalasPadam
  9. aiii..salam kenal..terjah balik^^

    BalasPadam
  10. ahahaha saya terjah dari segmen sama.do visit mine okay :)

    BalasPadam
  11. salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

    Jom datang melawat sini pulak.. kalau sudi follow la nnti sy follow balik...^^

    http://jomkongsistory.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. from the same segmen >.<
    hajimemashite ^___^

    BalasPadam
  13. tak sempat join..

    tapi x per..

    salam ziarah dari lia irdelia.. :)

    BalasPadam
  14. hye. dari segmen yang sama. bestnya tengok follower awak. rmi betul. jom terjah blog saya pulak. btw dah follow blog ni

    BalasPadam
  15. ziarah dri segmen yg sama..salam perkenalan :)

    BalasPadam
  16. shiema singgah sini. jangan segan segan singgah dan follow belog shiema :)

    BalasPadam
  17. kwn sy yg bukan blogger pun kenal depa 2 org ni..pemes ames la kata kan

    BalasPadam
  18. singgah dari segmen yg sama..:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-lyssa-secret-antara.html

    BalasPadam
  19. salam.. dtg dr segmen yg same.. thanks sudi jenguk blog sy.. :D

    BalasPadam
  20. cx dtg terjah sini. slm knl!! :)

    BalasPadam
  21. Terima kasih untuk blog yang menarik

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.