Traffic tinggi walau tak update?Hebat tu..



Balik kerja terus buat kerja rumah cepat-cepat sebab nak update blog.Traffic mesti ada walaupun update sekali sehari tapi




Ni semua gara-gara


kedaifan dan kemalasan tanggungjawap seketul berukband yang ku miliki.



sebab tu 3 hari tak update..:)
p/s:Maaf tajuk tak kena ngan entry.First time try..he..he








26 ulasan:

  1. tajuk kasi gempak punya..hehe line memang slow. sakit hati nak buka blog 1/1 lmbt loading..grrr!

    BalasPadam
  2. hahaha....tajuk best serta entrynyew pun best, mestilah org xjemu2 nk membacenyew...hehehe..semangat akk nk berblog..hehehehehe..

    BalasPadam
  3. hee saya sekarang kalo kat umah je dapat update and bw sakan.

    BalasPadam
  4. hahhaha kemain semangat akak ;p

    BalasPadam
  5. @?Lady Ainaa?tu la pasal..da rindu nak bw tapi berukband tersemput2

    BalasPadam
  6. @Fathiah Hamimteringin nak bw sakan tapi ada je masalah berukband ni ha

    BalasPadam
  7. tenet lembap mmb uji kesabaran..

    BalasPadam
  8. Assalam...
    Moga anda sentiasa sihat hendaknya...
    Kalau up date tentang isu yang tak lekang dek panas dan tak lapuk dek hujan, pasti datang dari trafik organik.Ok la tu...

    BalasPadam
  9. klu internet xde mmg ape pon x boleh -___-

    BalasPadam
  10. sy guna streamyx je...broadband memang cm tu kan...itulah tugas seorg isteri tapi x lupa blog ..hehe

    BalasPadam
  11. sila guna streamyx instead sis :)
    pocket guna streamyx n setakat ni okeh sangat!

    tp Housemate tak kasi online selalu la plak hahahahh:)

    BalasPadam
  12. @SoLy SoLiciousmacam nak pecah2 je kan benda alah tu

    BalasPadam
  13. @smilenajah93he..he..ni kalau google tip blogging ni,sah2 keluar

    BalasPadam
  14. @izawslam,moga boleh berblogging dengan jayanya

    BalasPadam
  15. @merahitujambublog sentiasa di hati..sayang oo nak tinggal

    BalasPadam
  16. @Pockettu la pasal kalau pakai streamyx,tak leh online selalu

    BalasPadam
  17. ceh ..punya bersemangat nak baca,, hampanya.. sentap la macam ni.. hahahah...

    BalasPadam
  18. kte pon bru pkai berukben. geram!!

    BalasPadam
  19. Comelnye... Samalah kita time cuti2 dulu.. tapi skrg tak sebab dah guna Digi... Laju sikit lain die.. Kalau guns Celcom mcm tulah... Siap kemas satu rumah sementara nak tunggu home page google muncul...

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.