Perjalanan dan perubahan hidup seorang yang rabun

Assalamualaikum






Berblogging dan berdoodle boleh di upgrade kan lagi...pakai jari kaki beb..












Cicak lemas dalam teh o ais pun tak nampak




 

Kuman sebesar zarah pun,Insyaallah boleh dikesan dengan mata kasar







Ikan kembong disangka ikan bilis








Sambil pejam mata pun boleh kira ikan tinggal berapa ekor












Semua perubahan tu akan jadi kenyataan kalau saya yang rabun ni sudi memakai cermin mata ni sampai bila-bila.
Disebabkan mahu saya setiap masa pakai cermin mata,hasben dah beli frame warna pink..I loike.

Amacam,comey dak?








17 ulasan:

  1. omey la kne dgn tuan die wane pink plak tuhh :)

    BalasPadam
  2. @..cik gugu..la..la..la,nyanyi sebab gugu cakap comel

    BalasPadam
  3. @Murniethanx murnie..kembang idung ni

    BalasPadam
  4. hahhhaa..cumil..nape la doodle akak sume cumil2...

    BalasPadam
  5. baru nak pakai kaca mata???memang betuah betul la..kalau sy x puas tgok ciptaanya tu sbb sy pakai cpt2 bila sy th sy rabun..=_=

    BalasPadam
  6. still comey ibu preggy mcm sis :)

    BalasPadam
  7. comel amat..heee...wah..dah berspek ye

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.