Petanda-petanda cinta hati korang sesuai dibuat suami atau sebaliknya(?)

Assalamualaikum...




1-Setiap kali keluar makan dia akan belanja.



Bukan sebaliknya.




2-Dia takkan gelak bila korang ada banyak keje sampai tak sempat nak pergi dating.




Bukan sebaliknya,macam kat atas..


Memang tak boleh buat suami kalau macam tu.Nak buat BF pun kena fikir banyak kali.

20 ulasan:

  1. kalo hidup ngan orang macam nie, stress je .

    jom singgah uma saye :)

    latest entry :
    http://gulagulahati89.blogspot.com/2011/10/korang-suke-makan-ikan-keli-tak-meh.html

    BalasPadam
  2. haha, comel gile doodle kat atas tuuh..betul tu, D'ya sokong sangat, kalau nak buat BF pun tak apatah lagi suami.. huhu

    Ceriter Hott! : JOM SHOPPING SHAWL SECARA ONLINE !

    BalasPadam
  3. amboi...memang harus direject ni kalo berperangai sebaliknya.....

    BalasPadam
  4. keciannye pmpuan dpt laki mcm tu aih..

    BalasPadam
  5. huh mmg tak la nak buat calon..hahaha

    BalasPadam
  6. th xpe...baru first date dh kena pakai duit sendiri..ceh..x gentleman langsung

    BalasPadam
  7. tumpang simpati klu pompuan dpt BF cam tu

    BalasPadam
  8. org mcm tu hanya 1 benda je kita boleh buat... BUAT BODOH je kat dia. :D

    BalasPadam
  9. sabar jelah dpt laki gitu...huhuhu

    BalasPadam
  10. @zahidah seranreject awal2,kalau tak kita yang merana

    BalasPadam
  11. @merahitujambususah nak cari lelaki gentleman sekarang ni

    BalasPadam
  12. kejam gile, kalau dpat bf camni...cerai talak 3..hoho

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.