Tips untuk tidur yang lena

Assalamualaikum












Masa menyewa dengan kawan-kawan dulu,selalu diaorang salah sangka saya nak keluar malam-malam sebab setiap malam saya akan buat perkara-perkara kat atas sebelum tidur.

19 ulasan:

  1. ehhh same lah.. bgn tdo pon wjib wt bnde yg sme ;p

    BalasPadam
  2. :) selamat malam..jgn lpe bc doa..heee

    BalasPadam
  3. hehe benda yang selalu perlu buat kan dua di atas. yg last tu tak pernah lagi..hehe

    BalasPadam
  4. sama.
    suka tidur cantik2...
    rasa lebih lena tidur..heheh.

    BalasPadam
  5. weee kite same larh ;)nisa pown selalu amalkan tips tu .

    BalasPadam
  6. hahaha lawaklah sis ni.yelah nak tido kenalah wangi2 kan,sapu losyen pun bgs supaya nyamuk tak gigit....sikat rambut bagus utk rangsang pengaliran darah kat kepala...nanti rambut pun bersinarrrrr....

    BalasPadam
  7. comel je gmbar tu... :)
    klu ambik wudhuk + baca doa seblom tido lagila lena,

    BalasPadam
  8. mmg nk tido wat semua tu la kan..
    ape la..jgn slh anggap. hehe..

    BalasPadam
  9. harus tido pun kena cantik2 & bersih kan??

    BalasPadam
  10. bunyi grukk grukk tu yg tak tahan tu!

    BalasPadam
  11. sembur perfume b4 tido ke?ngeee..

    BalasPadam
  12. tidur lena dengan keadaan yang selesa tanpa gangguan. best!

    BalasPadam
  13. sama..sama..cuma sy tambah skit..pakai losyen b4 tdo..hehe :)

    BalasPadam
  14. kemain rajin tau..sy dulu kt asrama sblm tido hanya gosok gigi sgn basuhmuka itu jee..

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.