Cara ngorat yang kurang sesuai abad ini

Assalamualaikum...










Mengikut kajian ostoporosis,ketiga-tiga cara ngorat kat atas dah out of date.Dan mengikut kajian ostoporosis jugak,perempuan sekarang akan mengorat anda (lelaki),sekiranya ada ciri ini:

Yes,Kpop.Inilah cara supaya perempuan mengorat anda.





23 ulasan:

  1. hihi..demam k-pop ye sekarang?

    BalasPadam
  2. owh.. macam tu... tapi apesal dulu msa keluar geng kpop malaysia "24/7", ramai pompuan yang kutuk pulak..? konpius2.... hehe

    BalasPadam
  3. @Alisyahe..he kpop..macam best je sebut

    BalasPadam
  4. @pha issebab 24/7 tu tak hensem dan jambu cam kpop..:)

    BalasPadam
  5. hahahah pakaian kne mcm k-pop baru dilayan~

    BalasPadam
  6. akak!ckp tak suke korea??


    (^_^)

    BalasPadam
  7. hai.follow la blog saya jgak (:

    BalasPadam
  8. kahkahkah minat sgt kpop eh..hish2..

    BalasPadam
  9. uncle hanya pandao T-pop...

    (tamil pop)

    BalasPadam
  10. K pop tak minat... M pop lagi la... Hgeee

    BalasPadam
  11. @..cik gugu..muka cam kpop pun dilayan juga kan?

    BalasPadam
  12. @suhamemang tak suka sangat tapi asal bw blog baru je,mesti ada muka kpop

    BalasPadam
  13. mengikut kajian ostoporosis, habisla lelaki2 zaman sekarang...kena belajar bahasa korea dulu sebelum mengorat...hehe

    BalasPadam
  14. kahkah.kah..awk betul kaji ni..tpi memang betul skang ni ngorat2 tu dh x laku..lagi gentle dtg rumah masuk minang..=p

    BalasPadam
  15. hahaha..gila punya demam kpop skang...

    BalasPadam
  16. pada lelaki yg bercirikan aispop.. melopong je la camtu.. kekekeke

    BalasPadam
  17. haha,melayu xpyh anayangseyo sngt la!

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.