Cakap tak serupa bikin

Assalamualaikum


























Bila dah sampai rumah




Selalu jadi macam ni tapi ni masa bujang lah.Sekarang dah kawen tak boleh lagi.MESTI buat kerja rumah dulu baru rehat.

40 ulasan:

  1. Wahhhh Kreatifff...Nice Blog..

    BalasPadam
  2. sentap saya kak. hihi. hari-hari menghitung jam bila nak habis kelas. plan nak study la nak buat revision la tapi bila jumpa katil semua plan entah kemana

    BalasPadam
  3. haha... tapi memang tu pun kenyataannya. =)

    BalasPadam
  4. ~menarik la entry camnie..hehe sangat kreatif :)

    BalasPadam
  5. uncle kat opis pon dah tido....

    hehe

    BalasPadam
  6. cian penat sgt kan...tpi dh kawin kena jlnkan tanggunjawap..

    BalasPadam
  7. heheh belum kawin bleh la buat mcm ni :P

    BalasPadam
  8. aduhai memang letih kan..jijah memang selalu terbongkang tidoo..nnt kawen mcmner la agaknya. huhuhu

    BalasPadam
  9. cumelnyaaa..hehehe ajarkan saye boleh? :P

    BalasPadam
  10. hhehe..mmg selalu camtu kan..sbb pnt..semua xjd -_-'

    BalasPadam
  11. haha,..sy pun selalu mcm niey, ade jer alasan nak tido dulu..haha..

    BalasPadam
  12. @NOOR FATINda kawen pun kadang2 buat jugak..:)

    BalasPadam
  13. cakap je nak buat tu nak buat ni,last-last....ke mimpi juga kan,haha...sama la kite :D

    BalasPadam
  14. @Cik Azizahnanti kawen pelan2 akan berubah

    BalasPadam
  15. cantik la.

    kalau lelaki tak payah nak fikir,balik uma terus tdo..heee


    follow sni ya^^

    BalasPadam
  16. hahaha..comel jer..org bekerja penat kan..pdhal balik umah mcm2 keje nak kena buat..

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum...


    terasa la jugak. masa bujang dulu gitu la, awal2 plan lain tp bila sampai rumah buat lain pulak..hehehe

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    BalasPadam
  18. masa kerja yang memenatkan..walhal duduk je.tapi nantok..mana x nye kena diri dlm bas..=_=

    BalasPadam
  19. hahaha mcm CK angan2 tahi kucing..nape kucing?? sebb die c0mel hehehe

    BalasPadam
  20. hehe betul, tapi time dulu boleh lah mcm tu, skrg ni sampai je rumah terus sinsing lengan buat keja lah masak lah

    BalasPadam
  21. heheh time bujang semua malas hahah
    nk masak pun malas sggup tahan lapar
    tido lbih baik heee

    BalasPadam
  22. very cute and very true...I like!

    jemput singgah www.kisah-dan-kasih.blogspot lepas dah siap buat kerja rumah nanti :)

    BalasPadam
  23. masa bujang takde tanggungjawab lagi boleh le tido je kan. hehe.

    BalasPadam
  24. hehehehe. betul! sy selalu mcm ni. last2 smpai rumah dh penat tidur je.

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.