Tips kurangkan dengkur

Assalamualaikum.







Tumbuk 5 bijik badam sampai hancur dan masuk dalam segelas susu panas.Minum beberapa minit sebelum tidur.










Insyaallah dengkur kita akan kurang atau pun berjangkit dengan orang sebelah?



p/s: sorry penat,tak ada idea.

27 ulasan:

  1. hehe...dengkur sebab penat sangat... :P

    jgn lupa visit my site..lieyannaesmeralda.blogspot.com

    BalasPadam
  2. pehhh teringat air susu badam panas ni.. minum kt penang.. belah mamak2 punye mmg mantop gila..

    BalasPadam
  3. haah penah dgr gak petua niey,..ehehe..

    BalasPadam
  4. eh ye ke ni?
    nak cuba lah.. kesian saya, xleh tidur kalau ade yang berdengkur :'(

    BalasPadam
  5. haha, dia pulak yang dengkur, comel

    BalasPadam
  6. hahaha lau penat mesti berdengkur ek.. otometik~

    BalasPadam
  7. lupe mnum ssu+badam ke smpai bdengkur tu? hee

    BalasPadam
  8. susu badam? xpernah try g..tak tahu la jijah ni berdengkur ke tak..hehe t nak tanya kat bakal suami! eh tetibe*

    BalasPadam
  9. ahahaha...kalau bakal somi dengkur kena wt cmtu laa eh..

    BalasPadam
  10. kalau org rajin jew ley buat nih..kalau yg malas skrg an dah ada yg tampal kat idung tuh:P

    BalasPadam
  11. Kena minum setiap malam ke? Takleh hilang terus ke?

    BalasPadam
  12. dengkur takde tp ngingau selalu.. cuma skrg dh kurang. kekekekeke

    BalasPadam
  13. badam tu macam love la pulak!

    BalasPadam
  14. @peepmemang sedap kan..tak sangka ada orang penah cuba

    BalasPadam
  15. @zieyzainamalkan ye kalau rasa diri kita berdengkur..:)

    BalasPadam
  16. @Nafisah RuslanBukan BK yang berdengkur kan..kawan sebelah BK yang kena minum

    BalasPadam
  17. @msredcheesecakekena cuba setiap malam..nak ilang terus susah kot..cuba dulu

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.