Apa yang best bila hujan?

Assalamualaikum..


Tengok hujan.




Pekena kopi pekat panas cicah biskut kering.




Main hujan






Aktiviti keluarkan air liur basi.

Tapi ada jugak yang tak best time hujan,salah satunya






Hitam legam!

Sekian.



P/S:Cicah biskut dengan kopi NI pun sedap.Yummy!
Siapa nak challenge saya nyanyi try masuk contest  SINI.








36 ulasan:

  1. lepas ni kalau hujan lebat kenalah bersabar dengan rengekan anak-anak nak mandi hujan.. huhuhu..

    BalasPadam
  2. suka semua diatas kecuali astro hitam legam hehe

    BalasPadam
  3. paling suka main hujan la! tapi dah tua2 gini..tak mungkin boleh. malu kat jiran.

    astro? Ooo sy bukan pelanggan astro lagi dah.

    BalasPadam
  4. hahahaa... yg last tu paling x best!

    BalasPadam
  5. suka main ujan tp dah besor2 n dh jadi wife org nie x leh la nk main ujan lg...

    BalasPadam
  6. kalo hitam legam..baik tido ja kan..bayar mahal2 tp servis kioq..hee..suggest adakan saingan AS''O utk mantapkan lagi servis..okeh tak??

    BalasPadam
  7. owh nice header sis!masa hujan ckp suka makan biskut cecah nescafe susu...

    astro hurm no komen ngee ^^

    BalasPadam
  8. teringin nak main ujan mcm kecik2 dulu!

    dah tua2 ni..paling suka merenung hujan & tido la.

    *salam kenal!

    BalasPadam
  9. SEBAB TU HUJAN ORG TIDUR..SBB X DPT NK TOGK TV..=P

    BalasPadam
  10. dulu masa remaja suka main hujan..sekarang bila hujan je automatik sleep well. hahaha

    BalasPadam
  11. hye azah.. cute ny cartun..hehe.. nice to meet u. hm.. npe u py shoutbox sy xley klik ea?

    BalasPadam
  12. hahaha.. bto. tension bila ujan sebb astro x blh bukak!

    BalasPadam
  13. suka sgt dgn entry ni...mmg semua tu aktiviti time ujan...tp paling tak suka bab astro tu la...frust nak2 time tgk cite best..

    BalasPadam
  14. @Niza Romlisaya pun suka..tapi balik kampung memang main ujan bila ada peluang..:)

    BalasPadam
  15. @azuboleh tapi sekarang dalam perancangan x nak langgan astro lagi

    BalasPadam
  16. @merahitujambutido lagi best dari tengok tv kan?

    BalasPadam
  17. @liza norathanx,mungkin x habis loading kot

    BalasPadam
  18. hahhahahaha. astro tu ntah bila ntah nak naik taraf. bayar mahal2 tapi xboleh tgk gak kalau time hujan.

    BalasPadam
  19. as salam..
    yang best bila hujan..
    wallahua'lam.. cakap lain, buatnya lain.huhu..

    wah! akak gemar melukis gambo sebagia entti ya? ni lukis guna apa?
    simple tapi menarik

    =)

    BalasPadam
  20. kombinasi yang sangat terbaekk... hujan+kopi pekat panas cicah biskut kering=zzzzzzzzzz

    hehehe i like =)

    BalasPadam
  21. makan jemput2 bilis pon best (^_^)

    BalasPadam
  22. ahhh sedapnya. tengah2 sejuk pula tu. kalau ada jemput2 pun layannnnn..

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.