Hilangkan stress cara saya

Assalamualaikum..










dan




Drive dengan kadar paling perlahan yang teramat sangat seperti dalam gambar.Kereta fesyen kotak sabun pun berani menghon.Siapa yang stress kat dalam gambar tu?Tuan punya kereta kotak sabun tu kan?
Saya,dah tentulah hilang stress sebab boleh bagi orang lain stress.:)

Sekian.

Nah,kereta sebijik untuk korang,tuntut kat SINI yaw!
Nak music free dan sms pakwe /makwe free tak?Cari SINI.Enjoy!

21 ulasan:

  1. Hahaha... Terbaik...
    Saya kalau stress layan komik...
    Kadang2 terbaca babak2 kelakar satu bilik bergegar sbb saya ketawa...
    Just kidding...^^

    BalasPadam
  2. HAHAHA..
    saya suka drive,then bukak lagu kuat-kuat.
    kalau kena hon/langgar pun takpe.
    sebab drive kereta member.
    hawhawhaw.

    BalasPadam
  3. kalau stress kite suka baca apa2 je.then buka blog lukis kartun ngeee *^

    adeihhh emosi tunggang langgang tgk bola ni.peluang byk utk score goal ngrrrrrr

    BalasPadam
  4. LOVE IT LA..TERBAEK SGT..

    JOM JOIN SEGMEN DYLA
    http://hello-dylavella.blogspot.com/2011/11/segmenjom-tingkatkan-jumlah-follower.html

    BalasPadam
  5. kalau stress, trs rasa nak tido.. hihihi..

    salam kenal.. zana follow blog ni!

    BalasPadam
  6. jijah stress makan banyak2 pastu tidoo!! terbaik!

    BalasPadam
  7. sy kalau stress ubat paling mujarab tidooooo. ahhahaa. tak pun sepak dinding. hahahaa

    BalasPadam
  8. samala bab drive slow2 tu! haha.
    pastu pasang lagu kuat-kuat buka tingkap lebar2...=D

    BalasPadam
  9. @Bellanasib baik tak runtuh bilik tu ..:)

    BalasPadam
  10. @||aLeaSaRa||ala..malaysia msti menang punya la..:)

    BalasPadam
  11. @zahidah seransaya tak buka tingkap,nanti takut dengar orang maki..:)

    BalasPadam
  12. ahahaha..betul laaa...tafsir terbaik

    BalasPadam
  13. kalo suha...emm tah la..xtau wat pe..wat bodoh je kot hehe (^_^)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.