Blog aku kena remove?Tidak!

Assalamualaikum...






Kenapa blog aku?????kenapa?kenapa?kenapa?apa salah blog aku?

Cuak..cuak,tiba-tiba je semalam tak boleh sign in blogspot.Dah cuba banyak kali,dia cakap:

"Blog not found"

Fuh,mau terencat otak cari tutorial macammana nak dapatkan blog balik.Bukan senang blog nak sampai tahap ni.Walaupun blog picisan je pon tapi nak mulakan balik apa yang dah dimulai(eceh!),susah.
Sempat berangan nak buat blog lain lagi.
Lepas hantar email kat google seperti yang dia minta dan bagi no fon tanda sayang kat dia,baru lah dapat balik blog ni.Lega!



ps:Mood berbelah bagi.Baru ingat nak buat blog lain,url lain,tajuk blog lain,tup-tup dapat blog balik.

Sorry guna "aku".testing..testing

18 ulasan:

  1. dah kena ritu... seb baik dpt lagi kan? kalau tak mahu retire.hheee

    BalasPadam
  2. aa blogspot mmg slalu problem..nsb baik dh ok kan :)

    BalasPadam
  3. CK p0n kene semalam..tak tau nak handle..serabut sgt mase uh, mintak tlg kt org huhuhu.

    BalasPadam
  4. klu x leh nk sign in..wt je blog baru..apa susah..hehe

    BalasPadam
  5. hahaha pernah kena jugak macam ni.. tapi nasib baik masa tu senang je dpt balik..

    BalasPadam
  6. nnt buat tutorial mcmana nak dpt blog balik yer :)

    BalasPadam
  7. Selalu jugak kena mcm ni, akak buat dek je walaupun gelabah sekejap.
    Agaknya blogspot stress kot...

    BalasPadam
  8. eyfa belum pernah kena lg. nasib baik. kalau tak dh tentu eyfa pn xsenang duduk dibuatnya. huhu.

    BalasPadam
  9. @msredcheesecakenak retire,belum sampai satahun lagi,kalau jadi jugak terpaksala buat blog baru.jadi orang baru balik

    BalasPadam
  10. @cik Kartunmemang jadi semalam,hari ni baru settle

    BalasPadam
  11. @EYFAaliasbukan senang nak dapat macam asal kan kalau kita buat balik

    BalasPadam
  12. ari 2 pun terkena gak.....
    kelam kabut dibuatnye...
    nasib baik dapat balik..
    kalau x merana nak wat balik blog...
    huhuhu

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.