Senaman mata pulak supaya anggun depan lappy

Assalamualaikum..





Gerakkan mata ke kiri atas.Buat sampai 8 kali.

 Gerakkan mata ke kanan bawah,8 kali jugak.



Ke kanan atas 8 kali.

 Ke kiri bawah 8 kali jugak.


dan last sekali:










Gerakkan anak mata dalam pusingan.
Lepas ni boleh lah mengadap lama-lama depan lappy..


Sekian.

13 ulasan:

  1. oO gitu caranya ye... tip yg bagus :P

    BalasPadam
  2. Mmg selalu buat sbb mata selalu rasa tak selesa pakai lense...

    BalasPadam
  3. laki boleh follow tak.haha #tanya lagi..hehe

    BalasPadam
  4. hahaha adess kena gila
    kaloi dah la excited ikut gerak kiri kanan hahahahahah

    BalasPadam
  5. bagus2..duduk depan lappy lama2 memang buat sakit mata..so kena la exercise kan.

    BalasPadam
  6. hahaha....tak pasal-pasal kawan kita cakap kita gila.....upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini :)

    Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

    www.cayob.com

    BalasPadam
  7. hahahah.. comel gler.. maw doodle 1.. :D

    BalasPadam
  8. eh eh. background blog ni mcm dh lain je? huhuhu. amboi ini namanya nak kasi pening :P

    BalasPadam
  9. sy leh laa cmtu..poning palo..tp aklau ngantok gerak2 lagi penin

    BalasPadam
  10. hee .. comel2 ... suka je katun ni .. lawa

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.