Tutorial senaman muka

Assalamualaikum...

Senaman untuk muka.Cuma sebut A.E,I,O,U je dapat menyegarkan otot muka.Buat je kat mana-mana,ofis,bus stop,dalam kereta,mana-mana jer hatta dalam jamban pun tak ada siapa akan melarang.



Sekali lagi:






Selamat mencuba..kui..kui..kui..:)









30 ulasan:

  1. alololo comelnya,hehe.

    ni buat latihan vokal pun okay :P

    BalasPadam
  2. waaaa...cam best jew?? Nak try lah, boleh dapat muka FOX/ muka cam model tu.... weeeeeeeeeeeee..anyway, camne nak letak gambar animation camtu ek???

    BalasPadam
  3. @♥Lady Ainaa♥macam megan fox ke?
    saya buat pakai gif,photoscape..ala,cam buat banner dgn photoscape

    BalasPadam
  4. hahahaa....kelako2....x tahan aku nengok...ekekekkee

    BalasPadam
  5. dh buat dah..banyak kali lagi...

    BalasPadam
  6. comel. Cube jugak ikut senaman ni. hahah :D

    BalasPadam
  7. ehem ehem...testing2...AEIOU!! lalala :p

    BalasPadam
  8. ahaha. comel2 je. a e i o u. cuba buat sampai mulut kejang. hikkk. btw tengs follow blog kitee. ;)

    BalasPadam
  9. @gedek!he..he..biasa jer uncle..testing

    BalasPadam
  10. @..cik gugu..try byk kali,mesti ada efek skit2

    BalasPadam
  11. @syieda Rthanx follow blog kita jugak..:)

    BalasPadam
  12. lenguh2 mulut!huhu

    jom rebut di sini http://aindzaya.blogspot.com/2011/11/beloglist-ain-dzaya-earning-nuffnang.html

    BalasPadam
  13. haha..dah terikut2 mulut dudel tu dah =D

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.