Fitrah wanita bersama cermin

Assalamualaikum...










Tak ada rotan akar pun berguna


Pakai cawan yang berkilat





Pakai screen hanset.




dan yang paling tradisional,selalu saya buat ialah








Guna tudung periuk sebagai ganti cermin.Walapun muka nampak berbalam-balam tapi yang kabur dan berbalam-balam tu la buat kita yakin muka kita licin lagi comel.
Ada yang pernah buat tak?



Sebelum saya akhiri entry untuk hari ni(wah,skema),ada siapa nak lawan saya main game MasterChef?Klik SINI lol..:)


Sekian,


 




18 ulasan:

  1. haha.sye pun suke sgt tgok cemin..nak make sure tdung sye sntisa cun.brulah confident..hee

    BalasPadam
  2. POMPUAN MEMANG TAK LEH LARI DARI CERMIN..TP KALAU SY NI TGOK CERMIN KOREK JERAWAT JE..BAIK XYAH TGOK CERMIN

    BalasPadam
  3. wahai cermin. siapakah paling cantik..hehe cermin dan wanita memang sebati :)

    BalasPadam
  4. errr pakai tudung periuk tu x penah pulak try..haha

    BalasPadam
  5. semalam baru lepas guna tudung periuk pakcik rebus jagung sebagai cermin... hehehehehe.....

    BalasPadam
  6. Pintu cermin, dinding cermin, semua guna untuk mengusha muka sendiri... Hheee

    BalasPadam
  7. tudung periuk? hehe..tak pernah lagi.

    kat opis meja betul2 depan cermin besar, sampai dh muak tgk muka sendiri...haha

    BalasPadam
  8. rajin tengok cermin sebenar jek...
    walaupun lps tu tak puas ati sbb terserlah blackheads whiteheads segala...=D

    BalasPadam
  9. kak azah,dh lama x mnyinggah..selalu je sy bukak blog akak..tp kan akak bnyk gune pic,doodle la..beruk sy ni lembab sket kebelakangn ni,xnmpk apape..terus frust..nnti kalo dh laju gile,sy pasti menyinggah..rindu nk tgok doodle akak yg cumil (^_^)

    BalasPadam
  10. hahaha...comel doodle awk...menarik dan sgt kreatif

    BalasPadam
  11. hahahaha nak tau tak satu citer,baru je berlaku mgu lepas.masa tu kite ngan officemate 'M' kena cari office SKM untuk daftarkan satu lagi syarikat bos.

    Sampailah kat satu office tu pintu jenis sliding yang cermin gelap hitam tu.Then kite terjengok2 tengok dari luar betul ke ni office yang kitorg cari.M pulak tengah betulkan tudung bawalnya maklumlah sliding tu kan macam cermin.

    Then kite kata jom jelah masuk.Elok je kitorang buka pintu tu ngeeee ^^

    semua orang kat dalam tu tersengih2 tersenyum2 tgk kitorg.Kantoiii!!!diorg nampaklah tadi sorg dok terjengok2 macam leher kura2....sorg lagi melawa kat sliding tu hahahahaha.Tobat M kata tak mau lagi tengok sliding hitam ngeee ^^

    BalasPadam
  12. hehehe..semua pompuan mmg pantang jumpe dgn cermin..

    BalasPadam
  13. semua pernah buat cuma yang last sekali je ta penah. ahahaa. dulu siap mata kawan pun jadi utk tgk muka. kan mcm ada banyangan dlm mata. huhu

    BalasPadam
  14. tau x, aL pernah guna pisau yg berkilat ms dinner jd cermin utk pakai lipstik haha

    BalasPadam
  15. hahaaa... perempuan ngan cermin x boleh pisah. sikit2 mesti jeling jugak

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.