Tragedi kemaruk

Assalamualaikum...




Ha..kan dah melepek tepi dinding.Dah pasang niat nak makan sikit,tapi tak ikut.Mak masak sedap-sedap sebab orang jauh balik.Tu yang cam orang setahun tak makan.Last-last orang beraya,kita update blog dalam bilik..

Sekian..

17 ulasan:

  1. alahai kesiannya..kan akak tu pregnant..makan sikit tapi kerap la..ni makan banyak sangat..aduyai..moga cepat sihat kak!

    BalasPadam
  2. @Cik Azizahtu la pasal,jijah.lupa diri tu dah ngandung..thanx jijah..:)

    BalasPadam
  3. tapi update tetap update!

    haha!

    BalasPadam
  4. haha!

    biasa klu raya mesti jadi macam tu. tgk tu nak tgk yg ni pun nak...dahh, nak bangun pun x larat.

    BalasPadam
  5. hahaha~
    beraya dengan blog lah jawabnye .. hehe..

    BalasPadam
  6. Makannya kekenyangan itu ya sahabat...gambarnya lucu.Salam persahabatan dari Indonesia.
    Jadi followers sini juga

    BalasPadam
  7. Same kot, time raya2 ni asyik makan je keje, pening lak kepala ni, aiyo~~

    http://robowtasmara.blogspot.com/2011/11/konapun-mainan-paling-sedap.html

    BalasPadam
  8. hahaha.. begitulah klu raya kan... ish.. nasib baik kita x makan byk. hehe... ni mesti kes rindu mskan mak nihhh :D

    BalasPadam
  9. alololo,tu la,len kali bismillah dulu :)

    BalasPadam
  10. mkan x igt eh..bukan selalu kan..tp awk tu nandum mkn banyak xpe ke??

    BalasPadam
  11. x sgka kte da dkat.. heeee~ sama lah.. owg blk kg ni pong mkn x hengat dunia ;p

    BalasPadam
  12. tu makan ta baca bismillah la tu agaknya :P ehehehe.

    BalasPadam
  13. msred pun malam ni kekenyangan... rendang overload...

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.