Hakikat ngok sebuah word verification

Assalamualaikum...
















Dah ramai yang buat kempen "say no to word verification" ni tapi masih ada lagi blog yang asyik menyimpan word bagai ni.Serius anoying.dah la ada word verification,tambah pulak dengan alert message macam dalam entry INI.Hui..tambah migrain perut pembaca.

Tak tau macam mana nak delete,baca tutorial-tutorial ni:


dan kalau tak faham jugak,TUTORIAL dari blog saya pun ada.Sila lah baca.


Sekian..





10 ulasan:

  1. ha hambik kau.siap ada 4 tutorial kat sini.kalau xda yg amik inisiatif ni jgk xtau la

    BalasPadam
  2. ahahahahhaha. banyaknya tuto. kalau x buang gak xtau la. ehehhee

    BalasPadam
  3. peh...senarai list2 tutorial tu..siapa tak tahu lagi tu xphm aku! hahhaa

    BalasPadam
  4. entry dah best, berkobar2 nak komen...tup2 kena masuk kod la apala, sabar sbb mmg betl2 nk komen tapi salah nak kena masukkan lagi sekali....hurm, xda dah terus X! mmg tak suka

    BalasPadam
  5. hahaha lau kod yg pnjg2 mmg x jd nk kumen.. lau pendek leh accept lagi~

    BalasPadam
  6. ayah mncing kt kota tp uma kami kt ulu tiram jugak.. pu3 wangsa.. sis?

    BalasPadam
  7. menarikkkkk ! haa. kalau saya terus pangkah je. hehe

    BalasPadam
  8. penat kalau nk komen je kua mcm ni,,ptong stim...kih3

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.