Status facebook untuk yang bergelar diva

Assalamualaikum..


 












Ini salah satu sebab saya tak suka facebook.Update status yang mengarut-ngarut lepas tu dapat  komen pun mengarut jugak.Dari baca status mengarut macam ni baik baca status yang menarik kat JANNATI BAITI.Lagi ada faedah.

Saya cuma ada satu je akaun facebook.Itupun sebab nak ping entry kat comunity blogger yang saya join supaya senang blogwalking.Yang personal punya memang dah delete.Salah satu sebabnya di delete,muak dengan status-status diva seperti kat atas.

Sekian





25 ulasan:

  1. betul2..skrg nie mcm2 status org nak updated..yg mrepek2 pun hado jgak.

    xleh than r tang komen comelnya tu..haha

    BalasPadam
  2. ya betol....naek menyampah asek2 bukak home ramai betol like status2 diva kat situ...status padahal merepek semacam jer...

    BalasPadam
  3. haha betul3. menyampah pun ade kadang kadang. hee :D

    BalasPadam
  4. Haha..tu la pasal. Dah malas nak on Fb. Online pun kejap2 je tu pun sbb nak ping entry.

    Niza pun suka ambik status Jannati Baiti buat entry. Status dia semua bagus2..ingat mengingati. Dan tak kedekut bagi kita share. Kata dia..setiap status dia memang utk di kongsi oleh semua :)

    BalasPadam
  5. hehe suha ade fb tp x link kan ngn blog hehehe blog n fb adlh 2 item yg berlainan (^_^)


    tak pernah wat status diva since diri sndiri pon bukan diva hehe

    BalasPadam
  6. betol betol betol! semak je wall kita..

    BalasPadam
  7. ramai bajet hot kt fb..

    apa2 je la...^^

    BalasPadam
  8. post status pastu orang like,tulah fb sekarang..haha! onie pon jarang kat fb,salu ping entry jak,hahaha..

    BalasPadam
  9. haiisshh...nk berak pun habaq ka? haishhh

    BalasPadam
  10. haha..kalo tgk status budak2 sek rendah lagi x boleh blah..cf jadikan facebook untuk mesraka hubungan yang jauh dengan kawan2 U dan sekolah dulu..:):)

    lama xmasuk blog ni..lama gak kita x berjumpa ye..hehe

    BalasPadam
  11. lau muka cntik.. tullis (.) pun ad org komen n like..

    BalasPadam
  12. @myra azrafftau tak per..tu namanya status tak matang

    BalasPadam
  13. @aena jamil.bukan je nyampah tapi da mls nak layan..buat semak wall kita

    BalasPadam
  14. @Niza Romliazzah guna fb untuk ping entry dan bw sebb dashboard blogspot selalu kosong.

    BalasPadam
  15. @suhafb pun bole guna utk bw suha tapi bole buat akaun lain untuk kwn2 bloggers lain

    BalasPadam
  16. awak.. apa awak ckp ni betul lah...
    sgt betul..
    baru sy terfikir..
    ermmm... status FB saya selalu pasal blog yg dh updated.. or iklan2..

    sbb pernah kerana status, saya gaduh dgn kawan kelas..
    serik dahhh...

    singgah jap sini...

    BalasPadam
  17. jarang sekali buka facebook..selalu buka pun kt group family jer...

    BalasPadam
  18. FB cuma ada kawan2 yg kenal jer. so kalu kwn2 wat macam tu layankan aje n lagi nak usik, ngeh ngeh.. anyway, kelakar la doodle u, suka..

    BalasPadam
  19. huhu setuju la sgt2 org yg prasan diva nih. pelik gila ramai yang buleh like smpai beratus-ratus..


    tapi status dia kalau nk speaking pn, xyah nk direct translation smpai sy pn xpaham. orang yg like tu paham lak. confused..huhu

    BalasPadam
  20. hahaha.. tu la pasal. status mngrut dpt byk komen.status islamik, susah nk dpt komen. aish!

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.