Tips muda trang tang tang

Assalamualaikum..






Berani bermain dengan warna tapi kena bijak la campurkan warna.


Warna lipstik pun kena jaga.Jangan hantam je pilih warna lipstik.Nak selamat pilih pink supaya sweet sixteen selalu.Coklat?euwww.!







Bw sampai 3,4 pagi?.Mesti bangun esok mata cam panda tapi mata panda tetap cute walau ada lingkaran hitam tapi kalau kita ada lingkaran hitam,macam zombie.Nak mudah,buat trick dengan pakai makeup warna natural.





Pemerah pipi warna pink akan buat kita macam sweet sixteen lagi.Tapi jangan berlebih-lebih.Nanti nampak fake.


dan



Memilih bra yang betul dan tepat dengan size.Bukan pilih yang cantik dan branded semata-mata tapi yag mampu menyokong dada.Kalau salah pilih,kesannya tunggu lah 10 tahun  lagi.


Sekian saja tips petang dari saya.

Nak lebih tips termasuk tips bagi "poketkembali penuhdengankadarsegera",click SINI







11 ulasan:

  1. hehe.
    eh tp kan,remaja perempuan skrg terutamanya yg shawl-shawl ni..
    makin suka dress-up blocking clor style..
    main suai pdan dgn beraninya guna wrna berbeza dan terang..
    tapi tak semua la,sstengah je..
    :)

    BalasPadam
  2. bra tu ramai yang salah memilih. huhuhu

    BalasPadam
  3. wahh..rajin update blog..kita malas daa..tunggu rajin..hehee..dah lama xsinggah sini..

    BalasPadam
  4. hihi..suker..suker sgt..mmg tip yg comel sgt..

    BalasPadam
  5. pakai bra yang selesa dan sedap pakai je. yg mahal? tak penah beli..hehe

    BalasPadam
  6. omo omo~~ yg last tuu,, hehe,, nasib sy bukan pompuan .. =]

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.