Cinta time hujan

Assalamualaikum...








Biasa time bercinta jadi macam ni,tanggung kesengsaraan sendiri-sendiri.

21 ulasan:

  1. hahaha. betul tu. xde siapa nak tolong tanggung kan :P

    BalasPadam
  2. huhuu... sedihnye cmtu. kalau "pakwe" buat camtu, sedih sikit je kut. tapi kalau yg namenye "husband" buat cmtu............ sedih sesangat!

    BalasPadam
  3. hohoho semalam area klia hujan lebat dgn guruh petir,nsb baik masa tu hubby yg jemput blk keja.masa trn office rasa sweet sht2 hubby dh ready dgn payung,then hubby bukakan pintu tak nak wife dia ni kena hujan ngeee ^^

    masa dlm keta officemate yg blm blk siap sms ":wah akak kitorg nampaklah hubby akak siap payungkan akak gitu...so sweet "..

    ngeee baru tersedar lupa nak ucapkan tq kat hubby hehehhe....

    BalasPadam
  4. hahahaha mcm terkena btg hidung sdri!

    BalasPadam
  5. itu baru bergelar pakwe dh buat gitu,
    kalau bergelar suami apa pulak dia buat nnt agknye..haish!

    BalasPadam
  6. kalau sy mesti blk dh..=_= xde mood...heeee

    BalasPadam
  7. kita tak merajuk sebulan!! haha...
    apade punya pakwe lagu tu!!

    BalasPadam
  8. kalau da jadi suami tah macammaner la kan. hehe baik yer pon baik kena hujan sesama. syookkk wo mandi hujan berdua, ekeke :p

    BalasPadam
  9. heheheh.. mabeles la entri nie... simple tp menarik

    BalasPadam
  10. hahaha....lucu namun memang ada terjadi kat luar sana...

    BalasPadam
  11. hehe..
    bikin panas ja walaupon air hujan tu sejuk..^^

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.