Cara simple melayan haters

Assalamualaikum
1-






2-






3-




Hari ni dah 3 blog saya bw,penuh shoutboxnya dengan mesej dari haters.Semua mungkin sebab cemburu tuan blog comey loteh atau rasa tak puas hati kat kolej/sekolah.
Syukurlah tuan blog yang dibenci haters ni berdiam diri.Lebih baik berdiam diri dari balas semua mesej haters,sekurang-kurangnya nampak kematangan diri tu lagi jauh daripada haters yang jelas lagi terang perangai cam budak-budak.


p/s:syukur tak ada haters

20 ulasan:

  1. btl tu...diorg lg xmatang..keje hentam org je blog sndri xnk tnjuk..

    BalasPadam
  2. betul tu kak azzah...setuju!!!hihi

    diam itu lebih baek kan...hehe

    BalasPadam
  3. xtahu pe yg dorang sungguh tak puas hati tu..dengki tgk kemajuan sesuatu blog kot..

    BalasPadam
  4. diam tu lebih baik dr berkata-kata..
    diorang mmg jeles tu..hehe

    BalasPadam
  5. depa prihatin kt kite sbnarnye...

    BalasPadam
  6. comei gile animasi ni
    hehehe
    haters tu nak jadi kwn baik kite gaknye kan
    heheheh

    BalasPadam
  7. biasalah tu. manusia. sabar jela..
    :)

    BalasPadam
  8. yup sokong.....
    berdiam lg bgs...
    sebab if kita melayan balik...
    kita sama jew mcm haters 2.....
    CHILDISH sgt....:P

    BalasPadam
  9. bersbr buat petama kali memang pyh, tp ingatlah bhwa reward sabar itu sgt besar....

    BalasPadam
  10. @sarah hanafiahlife diaorang nak bagi orang benci

    BalasPadam
  11. hater, takyah pening kepala layan....

    BalasPadam
  12. uncle banyak dapat hate mail tau...

    tak publish je! hahha

    BalasPadam
  13. yang ckp tu cantik sgt ke blog dia..=p

    BalasPadam
  14. betol.. gugu byk kali kne. better diam je.. layan org bangang mcm tu ibarat kte skali ikut bangang~

    BalasPadam
  15. pelik adew org mcm uhh pergai..

    BalasPadam
  16. salam kenal..=)
    follow sini...
    semoga takde haters..=)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.