Kecewa

Assalamualaikum..


Kecewa bila niat baik disalah erti.
Apa kes?.Biar la rahsia..:(

Status facebook untuk yang bergelar diva

Assalamualaikum..


 












Ini salah satu sebab saya tak suka facebook.Update status yang mengarut-ngarut lepas tu dapat  komen pun mengarut jugak.Dari baca status mengarut macam ni baik baca status yang menarik kat JANNATI BAITI.Lagi ada faedah.

Saya cuma ada satu je akaun facebook.Itupun sebab nak ping entry kat comunity blogger yang saya join supaya senang blogwalking.Yang personal punya memang dah delete.Salah satu sebabnya di delete,muak dengan status-status diva seperti kat atas.

Sekian





Tips menambah marah

Assalamualaikum..












la..la..la



Cinta di bawa angin

Assalamualaikum...
















Puting beliung?






Tak elok duduk berdua-duaan sebelum ijabkabul.Takut tak sempat.






p/s:Ada makeover dari Maybelline la kat SINI.Jom!

Apa yang best bila hujan?

Assalamualaikum..


Tengok hujan.




Pekena kopi pekat panas cicah biskut kering.




Main hujan






Aktiviti keluarkan air liur basi.

Tapi ada jugak yang tak best time hujan,salah satunya






Hitam legam!

Sekian.



P/S:Cicah biskut dengan kopi NI pun sedap.Yummy!
Siapa nak challenge saya nyanyi try masuk contest  SINI.








Mimpi indah berakhir banjir(sesiapa pun boleh baca)

Assalamualaikum..





















Sekali seumur hidup atau jarang-jarang sekali,orang dewasa akan mengalami kes sebegini tapi dengan cara yang lebih bermoral yakni mimpi dulu baru TERkucil.Ingat,TER bukan sengaja.


Sekian.


Klik SINI untuk dapat duit mudah.

Hilangkan stress cara saya

Assalamualaikum..










dan




Drive dengan kadar paling perlahan yang teramat sangat seperti dalam gambar.Kereta fesyen kotak sabun pun berani menghon.Siapa yang stress kat dalam gambar tu?Tuan punya kereta kotak sabun tu kan?
Saya,dah tentulah hilang stress sebab boleh bagi orang lain stress.:)

Sekian.

Nah,kereta sebijik untuk korang,tuntut kat SINI yaw!
Nak music free dan sms pakwe /makwe free tak?Cari SINI.Enjoy!

Tips melayan mata bila tak ada mood nak update blog

Assalamualaikum...
Entry ringkas dan tak ada makna.








Nyum..nyum..nyum..
Bw pun malas,line tak ubah seperti siput sedut.

Fitrah wanita bersama cermin

Assalamualaikum...










Tak ada rotan akar pun berguna


Pakai cawan yang berkilat





Pakai screen hanset.




dan yang paling tradisional,selalu saya buat ialah








Guna tudung periuk sebagai ganti cermin.Walapun muka nampak berbalam-balam tapi yang kabur dan berbalam-balam tu la buat kita yakin muka kita licin lagi comel.
Ada yang pernah buat tak?



Sebelum saya akhiri entry untuk hari ni(wah,skema),ada siapa nak lawan saya main game MasterChef?Klik SINI lol..:)


Sekian,


 




Tips muda trang tang tang

Assalamualaikum..






Berani bermain dengan warna tapi kena bijak la campurkan warna.


Warna lipstik pun kena jaga.Jangan hantam je pilih warna lipstik.Nak selamat pilih pink supaya sweet sixteen selalu.Coklat?euwww.!







Bw sampai 3,4 pagi?.Mesti bangun esok mata cam panda tapi mata panda tetap cute walau ada lingkaran hitam tapi kalau kita ada lingkaran hitam,macam zombie.Nak mudah,buat trick dengan pakai makeup warna natural.





Pemerah pipi warna pink akan buat kita macam sweet sixteen lagi.Tapi jangan berlebih-lebih.Nanti nampak fake.


dan



Memilih bra yang betul dan tepat dengan size.Bukan pilih yang cantik dan branded semata-mata tapi yag mampu menyokong dada.Kalau salah pilih,kesannya tunggu lah 10 tahun  lagi.


Sekian saja tips petang dari saya.

Nak lebih tips termasuk tips bagi "poketkembali penuhdengankadarsegera",click SINI







Kurus secara ajaib

Assalamualaikum..





TESTIMONI PENGGUNA














Pil ajaib "Kuruskah?" memang ajaib.Sampai tudung pun ajaib sekali,dulu ada sekarang tak ada.


 Sekadar renungan.Ada yang faham apa yang saya nak sampaikan?.Cuba tengok iklan ubat kurus kat majalah.Bandingkan gambar pengguna sebelum dan selepas.Tak semua tapi nampak jelik bila direnung lama-lama.

Sekian.

Cinta cendol di bawah pokok

Assalamualaikum...


















Cute la sangat..

p/s:semua kisah berdasarkan pengalaman orang sekeliling.
 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.